tag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post6465618412156657459..comments2024-03-14T15:58:58.850+01:00Comments on Smaki ogrodu: D呕EM Z CZERWONEGO AGRESTU, PRZECIERANYpanimagogahttp://www.blogger.com/profile/04102434273375566696noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-7634926045364926302023-07-27T18:15:53.210+02:002023-07-27T18:15:53.210+02:00Robiony pierwszy raz i jest super -agrest zielony....Robiony pierwszy raz i jest super -agrest zielony. Teraz czas na czarn膮 porzeczk臋 馃榿Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-3434981302050259632022-07-21T13:08:50.669+02:002022-07-21T13:08:50.669+02:00M贸j pierwszy d偶em i wyszed艂 przepycha ! M贸j pierwszy d偶em i wyszed艂 przepycha ! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-3761764932045192882019-07-09T18:13:20.013+02:002019-07-09T18:13:20.013+02:00A po pr贸bie mocnego sch艂odzenia niewielkiej ilo艣ci...A po pr贸bie mocnego sch艂odzenia niewielkiej ilo艣ci nadal jest p艂ynny? Dop贸ki jest ciep艂y nie zg臋stnieje. W ten sam spos贸b robi臋 galaretki z agrestu czerwonego, zielonego oraz z porzeczek czerwonych i czarnych i nigdy nie ma potrzeby gotowania d艂u偶ej ni偶 30 minut. Te owoce s膮 niezwykle bogate w pektyn臋 i zwykle szybko g臋stniej膮. W momencie przelewania do s艂oik贸w zawsze jest bardzo rzadki, a po przestudzeniu mocno g臋stnieje. panimagogahttps://www.blogger.com/profile/04102434273375566696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-33878163833380358242019-07-09T15:50:53.628+02:002019-07-09T15:50:53.628+02:00Gotowalam 50 min i jest rzadki 馃槕Gotowalam 50 min i jest rzadki 馃槕betihttps://www.blogger.com/profile/13506181658960463564noreply@blogger.com