tag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post4307434314687789720..comments2024-03-14T15:58:58.850+01:00Comments on Smaki ogrodu: CIASTO ARKADIApanimagogahttp://www.blogger.com/profile/04102434273375566696noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-53640679572530628772021-05-09T08:28:26.030+02:002021-05-09T08:28:26.030+02:00Można dodać żelatyny, jeśli jest taka potrzeba. Je...Można dodać żelatyny, jeśli jest taka potrzeba. Jednak nie za dużo, aby krem nie uzyskał konsystencji gumy. Spróbowałabym 1 łyżkę żelatyny rozpuścić w 2 lub 3 łyżkach wrzącego mleka, przestudzić do temperatury pokojowej i dodać pod koniec przygotowywania kremu, razem z masą krówkową. Krem powinien być stabilniejszy.panimagogahttps://www.blogger.com/profile/04102434273375566696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-83986134438789224342021-05-08T19:58:49.436+02:002021-05-08T19:58:49.436+02:00Piekłam te ciacho pyszne, chciałam zapytać czy do ...Piekłam te ciacho pyszne, chciałam zapytać czy do kremu z budyniu można dodać żelatynę by była stabilniejsza, jeśli tak to w jakiej proporcji i w jaki sposób ją dodać ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-64935566732554635132016-11-21T17:06:54.063+01:002016-11-21T17:06:54.063+01:00Jakie ładne i apetyczne :)Jakie ładne i apetyczne :)Trzeci Talerz - podkarpacki blog kulinarnyhttps://www.blogger.com/profile/12740354068586566799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2373521857262442890.post-89581816953759843492016-11-17T20:13:30.139+01:002016-11-17T20:13:30.139+01:00Pyszny przekładaniec-jak dla mnie to wspniałe połą...Pyszny przekładaniec-jak dla mnie to wspniałe połączenie smaków :)Just Megikhttps://www.blogger.com/profile/07038914880497835984noreply@blogger.com